עוד שאלה מעניינת שכחתי לשאול

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/05/2020 | 11:26 | מאת: מיה

שלום שוב בזמן שהתעניינתי בהזרקת רדיאס למקומות שאיבדו שומן כמו אצלי במצח ,,, ראיתי שיש לא מעט מחקרים ורופאים שטוענים שרדיאס מעודד בניית קולוגן ,, האם דבר זה נכון ? האם זה אומר שהשקע אצלי במצח יכול להשתפר ולהתמלא באופן טבעי לאחר כמה הזרקות ?? האמת שזה לא קל כל פעם לעקוב ולמלא , זו פעם שניה שאני מזרקיה לאזור זה בפעם הראשונה חומצה והפעם רדיאס יש לציין שהחומצה החזיקה יפה מאוד באזור המצח לעומת בלחיים הייתה מתפוגגת יותר מהר.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ככל הנראה מדובר בצקת שתחלוף מעצמה. במידה ולא חל שיפור כארבעה ימים לאחר ההזרקה נא לגשת לרופא המטפל לבדיקה. רדיאס הוא החומר הראשון שקיבל אישור FDA אמריקאי. בהחלט חומר נהדר. ואכן רדיאס מעודד בניית קולוגן. ועם זאת קצת סבלנות כי התהליך לא מתרחש בין לילה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים