פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

פורום זה יעסוק במגוון נושאים בתחום ההפריה החוץ גופית, תרומת ביציות ופריון האישה והגבר. למרות שבשני העשורים האחרונים חלה קידמה בלתי רגילה באבחון ובטיפול בבעיות פוריות האישה והגבר או בשניהם גם יחד, קיימות עדיין בעיות טיפוליות אשר פתרונן קשה ביותר לביצוע. אחת הבעיות הללו הינה בעיית הטיפולים בתרומת ביציות לאותה אוכלוסייה מוגדרת אשר כה זקוקה לה. נשים אלו הן לרוב לוקות בתסמונות גנטיות, לאחר טיפולים אונקולוגיים, בלות מוקדמת או נשים מסביב לגיל המעבר או אחריו ששחלותיהן אינן מייצרות ביציות הניתנות להפריה והתבססות של הריון תקין. פורום זה והעומד בראשו יציע פתרונות רפואיים ולוגיסטיים לטיפולי הפריה חוץ גופית בכלל ומתרומת ביציות בפרט. כמו כן, יעסוק הפורום בכל הקדמה הנגזרת מטיפולי הפריה חוץ גופית כמו מיקרומניפולציה, גנטיקה של עוברים, הגדרת מין העובר, תאי גזע והפקה כירורגית של הזרע מתוך האשכים אצל גברים הסובלים מהעדר זרע בזירמה.
786 הודעות
725 תשובות מומחה

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/01/2013 | 09:31 | מאת: נויה

שלום, ביום חמישי ,לפני שישה ימים היתה לי החזרה של עוברים טריים באיכות טובה מאוד. לפני שלושה ימים יש לי כאבי גרון (כאב מציק לא חזק מידי) מעט מצוננת לעיתים גלי חום , תחושה כללית של שפעת .לא מרגישה צורך לבלוע אקמול. האם זה יכול לפגוע בקליטת העוברים? עשיתי חיסון לשפעת לפני חודש וחצי. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לנויה שלומות, בדר"כ השפעת איננה פוגעת בהשרשת עוברים ב-IVF אלא אם לאישה יש חום גבוה. אין ספק שמומלץ לקחת אקמול אשר מוריד את החום, משפר מאוד את תחושת השפעת ואיננו גורם לשום נזק להריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

12/01/2013 | 18:32 | מאת: לילי

ד"ר שלום, אני נמצאת בשבוע 14 וסובלת כבר משבוע 7 מעודף רוק בפה, האם התופעה הזאת אמורה להיעלם באיזה שהוא שלב או שהיא נמשכת עד סוף ההיריון,והאם יש משהו שאני יכולה לקחת כד לצמצם את עודף הרוק בפה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ללילי שלומות, תופעה של הפרשה מוגברת של רוק בהריון ידועה היטב ויש נשים שסובלות מכך מאוד ובדר"כ התופעה חוזרת על עצמה בכל הריון מחדש. לצערי אין אמעים תרופתיים להלחם בתופעה זו. לגבי משך זמן התופעה הדבר תלוי לגופו של מקרה, יש נשים שהמצב משתפר במהלך ההריון ויש נשים שהתהליך מלווה אותן מתחילת ההריון ועד הלידה. לאחר הלידה התופעה נעלמת לחלוטין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

26/12/2012 | 21:53 | מאת: momo

שלום דוקטור האם עלי לקחת חומצה פולית לפני טיפול של ivf מתרומת ביצית?-תודה

לקריאה נוספת והעמקה

למומו שלומות, חומצה פולית יש חובה לקחת בכל נסיון להרות ללא קשר למקור הביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

22/12/2012 | 10:16 | מאת: שואלת

שלום רב, אני מצויה כיום בתחילתו של שבוע עשירי להריון עקב תרומת ביציות מקייב. כפי שהורו לי, המשכתי לקחת את כל ההורמונים שלקחצי לפני התרומה. אני לוקחת 2 אסטרופם לנרתיק, מדבקת אבורל 100 אחת לשלושה ימים ו 4 פרוגינובה ביום. שתי שאלות: אם כל הבדיקות בהריון תקינות, יש דופק והעובר מתפתח יפה לגילו, מתי אני צריכה להפסיק את תמיכת ההורמונים? ואם כן, כיצד? במכה אחת או בהדרגה?. תודה! ובהצלחה לכולן.

לקריאה נוספת והעמקה
23/12/2012 | 09:25 | מאת: שואלת

שכחתי לציין שאני גם לוקחת קרינון פעמעים ביום כמובן...

שלום רב, בדר"כ מומלץ להמשיך בתמיכה הורמונלית בהריון צעיר מתרומת ביצית למשך 12 השבועות הראשונים. הפסקת הטיפול הינה בדר"כ הדרגתית ועל כך עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

19/12/2012 | 20:52 | מאת: דנה

אנו זוג נשוי ומחפשים תורמת לתרומת ביצית . צרו עימי קשר במייל זה zilahaya1@gmail.com האם ידוע למישהו מה התהליך של תרומת ביצית בארץ ? תודה דנה

19/12/2012 | 20:36 | מאת: מיכל

אני אחרי החזרת עוברים ממוקפאים, נאמר לי שעלי לקחת 3 פעמים אנדומטרין ולשכב לנוח חצי שעה אחר כך. יש לי קושי גדול לקחת את האנדומטרין בצהרים, לכן, אם אני לא מצליחה אני לוקחת 1 בבוקר ו-3 בלילה, לוקחת 3 על דעת עצמי- לחזק?? אשמח לדעת האם זה סביר בעיניך? האם יש אפשרות לפתרון אחר? ועוד שאלה, מאיזה יום לאחר ההחזרה אני יכולה לבצע בדיקת דם להריון? עשיתי את ההחזרה ביום ראשון שעבר-ז"א-היום היום ה-10... תודה רבה!!

לקריאה נוספת והעמקה

למיכל שלומות, ללא ספק את יכולה לפתור את בעיית האנדומטרין ע"י נטילה של טבליה וגינלית ראשונה בבוקר ובערב לפני השינה החדרה של 2 טבליות נוספות. אין צורך לקום באמצע הלילה לשם כך. את בדיקת הבטא להריון יש לבצע 12 יום לאחר החזרת העוברים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

16/12/2012 | 20:59 | מאת: עזרה 24

שלום רב! נאמר לי ע"י הרופא שלי שאני צריכה לפנות לתרומת ביצית מסיבת חוסר מוחלט בביציות. FSH גבוה 31 אני לא יודעת למי עליי לפנות ומאיפה להתחיל את התהליך. נתנו לי כמה בתי-חולים, אך אין לי מושג היכן מומלץ. בעלי ואני רוצים לנסוע לקייב או למקום מומלץ אחר במזרח אירופה. אני ממש צריכה הכוונה דחופה. אודה מאוד לעזרה!!!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בכדי שאוכל לעזור לך לקבלת ההחלטה הנכונה אני מציע לקבוע מפגש במרפאתי כדי שאוכל להכיר אותך מבחינה מקצועית ולנווט איתך את טיפולי תרומת הביציות בחו"ל. אנא קבעי תור במרפאתי טל' 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

שלום רב, שמי מורן ואני מבקשת את עזרתכם במילוי שאלון עבור מחקר שאני עורכת בלימודי לתואר שני באוניברסיטה העברית בירושלים. השאלון עוסק בסוגיות של איכות חיים והינו קצר מאוד (כ-5 דקות). השאלון הוא אנונימי וסודיות מובטחת. אודה לך מאוד על עזרתך. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGdUSF9FYlhScUo0bzYzcm9jN2w1dGc6MQ בברכה, מורן בוקובזה-רשף

13/12/2012 | 15:18 | מאת: איתי

אנו עושים פונדקאות בהודו. לתורמת ביצית נסקרו 20 זקיקים. מחר אמורה להתבצע השאיבה ונאמר לנוכית שיש לה רמה נמוכה של 800 e2. הבנו שזה אומר רמה נמוכה של ביציות טובות. כמה ביציות אמורות להישאב שיהיו טובות להפרייה? יש סיכוי שיישאב עדיין מספר גדול שלביציות טובות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לאיתי שלומות, אכן רמת ה-E2 איננה גבוהה במיוחד ועפ"י הנתונים הללו נראה לי שמספר הביציות הבשלות והמוכנות להפריה שיישאב יהיה נמוך. הדבר איננו מונע הצלחה בטיפול אך מוריד מאחוזי הההצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

13/12/2012 | 09:56 | מאת: נשוי

לפני יומיים עשיתי בדיקת תאי זרע והתוצאה שהייתה 0 תאי זרע זה היה אחרי התנזרות של 3 ימים מקיום יחסי מין עם אשתי עכשיו הומלץ לי לחזור עוד 3 שבועות לעשות בדיקה שוב מה התהליך הבא אחרי הבדיקה האם יש אפשרות לטיפול למקרה כזה ומה האופציות ומה התהליך הבא וממה זה נובע שאין בכלל תאי זרע

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ראשית חייבים לחזור על בדיקת הזרע כדי לשלול טעות ואכן הדבר מתבצע. במידה ושוב בדיקת הזרע תצביע על העדר תאי זרע בזירמה עליך לפנות לרופא פריון העוסק בפריון הגבר כדי להתחיל בבירור ולקבוע תוכנית טיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

11/12/2012 | 10:11 | מאת: עוזי

שלום פרופסור, אשתי ואני סיימנו טיפול ראשון בו הוחזר שלשום עובר אחד עם 8 תאים. הבעייה היא אצלי (סובל מהיפו-היפו), לעומת זאת אשתי פורייה בת 28. כמה שאלות - 1. נאמר לנו שהעובר הוא 8.1.1, ושנראה טוב מאוד אבל לא מדהים, מה זה אומר ? 2. כרגע יש עוד 11 ביציות מופרות, יחליטו מחר אם להחזיר עובר נוסף או לא. האם יכול לפגוע בעובר הנוכחי? האם מגדיל משמעותית את הסיכויים? 3. האם בדיקת הריון אחרי מס' ימים יכולה להעיד על משהו או שחייבים לחכות לבטא ? 4. לאשתי רירית 9 מ"מ, האם תקין לקליטת ההריון? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

לעוזי שלומות, מאחר והעובר שהוחזר הוא באיכות טובה אך לר מצויינת אני ממליץ להחזיר עובר נוסף במידה ויגיע לדרגה של בלסטוציסט (עובר ביום 5 להתפתחותו). החזרה שנייה איננה פוגעת בשום צורה בעובר שהוחזר. אין שום אפשרות לעשות בדיקת הריון אלא בדיקת בטא בדם לאחר 12 יום, כדי לנטרל את השפעת האוביטרל אשר יכול לתת תוצאה חיובית לא אמיתית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

06/01/2013 | 10:09 | מאת: עוזי

שלום פרופ', לצערנו לא הטיפול הראשון לא צלח, ולא החזירו לנו עובר נוסף לאחר כמה ימים. התחלנו פרוטוקול חדש להחזרת מוקפאים (ישנם 4 במצב בלוציסט במבחנה אחת). הפרוטוקול היה החזרה מלאכותית, כשאשתי קיבלה פריגנווה לעיבוי הרירית -זה לא הצליח והרירית לא התעבתה, לדברי הרופא בשל הסמיכות לטיפול הקודם, היה גם דימום קל ונאמר לנו שיכול להיות שהתרחש ביוץ. כעת אמרו לנו לחכות שוב למחזור נוסף ולפי בקשתנו ההחזרה הפעם תהיה על בסיס טבעי, אציין כי אשתי בריאה וצעירה עם מחזור תקין, הבעייה היא אצלי. שאלתי אליך - האם יכול להיות שהכדורים הללו ייפגעו במחזור הסדיר שלה? יכול להיות שלא ייתרחש ביוץ? הפסיקה את הכדורים היום, והמחזור אמור להיות עוד כשבועיים. רב תודות.

27/11/2012 | 18:12 | מאת: רונית

שלום פרופסור, אני נשואה עם ילד יחיד בן 10 שנולד לאחר 13 טיפולי IVF. ואחריו עברתי עוד 13 טיפולים ללא הצלחה. אני בת 44 , ללא חצצוצרות. ב4 שנים האחרונות לא עשיתי שום טיפול . האם לדעתך כדאי לנסות עוד טיפול אחרון על גופי לפני תרומת ביצית? ובמידה וכן, האם אתה מכיר תורמת יהודיה? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

לרונית שלומות, כדי שאוכל לענות לך בצורה מבוססת אני חייב לדעת הרבה פרטים נוספים ולערוך לך בדיקות שונות. אי לכך אני מציע שנפגש במרפאתי עם כל החומר הרפואי כדי שאוכל לבדוק אותך, להשלים בירור ולמצוא את המסלול הטיפולי המתאים לך ביותר (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

22/11/2012 | 10:32 | מאת: לירון

שלום פרופ כיום אני נמצאת שבוע לאחר החזרת 2 עוברים מאתמול החל לי דימום שהיום התגבר (כמו מחזור) אני מטופלת עדיין בנרות אסטרוגן (3 פעמים ביום) אני ממש מודאגת ורציתי לדעת האם יכול להיות שזה המחזור שהגיע החודש מוקדם מהרגיל? או אולי השתרשות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ללירון שלומות, מאוד ייתכן שאכן מדובר בדימום של השרשה אך במידה והדימום יגבר עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך נטילת התרופות לתמיכה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

21/11/2012 | 11:40 | מאת: לימור

מהם הסיכוי ההצלחה בIVF כאשר ספירת הזרע נמוכה ? מה הממוצע של הפריית עוברים לאישה צעירה בשנות 30 לחייה כאשר יש לשמר את הטיפול הראשוני מה סיכוי ההצלחה ? האם בזמן ההחזרה של עוברים כשמושג ההריון ויש תאומים זה נחשב להריון ראשון מבחינת ההסדר של ההשתפות האשונית עם הקופה ? מהם התופעות הלוואי של טיפולי IVF ? לאורך זמן והאם ניתן לצמצם וכיצד ? מה מותר ומה אסור לאחר טיפול שכזה ? כיצד אוכל לדעת שקרינון נכנס ישירות לנרתיק ולא נספג בחלקו על התחתונית ? כיון שהחומר שקוף ? שמעתי שטיפול כזה עלול להשפיע על השיינים כיצד ? וכיצד ניתן לשמור עליהם ? מה הסיכוים להכנס להריון מהקפאת עוברים 7 במספר למשך כמה שנים נשמרים באיכות טובה ולכמה זמן לא אשמח לשמוע את כול הפרטים הללו

לקריאה נוספת והעמקה

ללימור שלומות, זה בלתי אפשרי על גבי האינטרנט לכסות כל כך הרבה נושאים הקשורים בהפריה חוץ גופית. כל זאת עלייך לברר מול הרופא המטפל בך ב-IVF. ביחס למשך זמן ההקפאה אני חייב לציין שבמידה והעוברים שהוקפאו היו באיכות טובה אין משמעות למשך זמן שהותם בהקפאה והם שומרים על איכותם בזמן ההפשרה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

16/11/2012 | 08:28 | מאת: מלי

אני בת 39.5 סובלת מדלקת פרקים ומטופלת בכדורי פרד ניזון 5 מג. אתמול עברתי החזרה של עובר. השאלה שלי אם אני עדיין יכולה להמשיך ליטול את הכדורים ללא פחד. אודה לך על תשובה מהירה.

למלי שלומות, את יכולה בבטחה להמשיך לקחת את כדור הפרדניזון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

15/11/2012 | 13:55 | מאת: הילה

היכן אפשר לברר על תרומת ביצית?

לקריאה נוספת והעמקה

להילה שלומות, אנא התקשרי אלי לנייד 050-8481909 ואתן לך את כל הפרטים הרלוונטיים. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

15/11/2012 | 13:44 | מאת: בובה

וואוו..כמה שאלות על בטא לאחר תרומה.. ובכל זאת - גם אני אשאל... ביום 14 לאחר תרומת ביציות (והחזרת 3 עוברים באיכות מצויינת) ערכי הבטא בבדיקת דם היו 613. לאחר יומיים (ביום ה 16) ערכה הבטא היו 2271. אני כבר מבולבלת מהקריאה בפורום בעניין עליית ערכי הבטא... האם מדובר בעלייה תקינה? האם יש סיכוי גבוה להריון מרובה עובדים? האם כבר אפשר לעשות אולטרסאונד דופק (כי ערכי הבטא מעל 2000?) תודה רבה ובהצלחה לכולן.

לקריאה נוספת והעמקה

לבובה שלומות, מזל טוב! הבטא שלך תקין לחלוטין, מרקיע שחקים עקב הריון מרובה עוברים קרוב לוודאי. ללא ספק ניתן לבצע בדיקת אולטרסאונד וגינלי בערכי בטא מעל ל-2000. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

11/11/2012 | 23:46 | מאת: מיקי

ד"ר שלום, החזירו לי 2 עוברים ב- 18/10 ,בדיקת בטא ב-31/10 יצא 32 ,ב-4/11 בטא 201 , ב-11/11 בטא 4200 ,הייתי היום בבדיקת אולטרא סאונד אצל רופאת נשים, שאמרה שעדין לא רואים ממש שק היריון. רציתי לשאול האם הערכים תקינים?ובאיזה שבוע אני נמצאת? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

למיקי שלומות, הערכים של הבטא הינם תקינים אך מדאיגה העובדה שלא נצפה שק בחלל הרחם ולכן יש צורך לשלול הריון חוץ רחמי. את נמצאת עכשיו בשבוע 6 להריון ובנסיבות רגילות חייבים להדגים שק בחלל הרחם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

11/11/2012 | 15:42 | מאת: מורן

שלום רב, שמי מורן ואני מבקשת את עזרתכם במילוי שאלון עבור מחקר שאני עורכת בלימודי לתואר שני באוניברסיטה העברית בירושלים. השאלון עוסק בסוגיות של איכות חיים והינו קצר מאוד (כ-5 דקות). השאלון הוא אנונימי וסודיות מובטחת. אודה לך מאוד על עזרתך. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGdUSF9FYlhScUo0bzYzcm9jN2w1dGc6MQ

שלום רב, בוצעה לי החזרה שבוע שעבר בשעה 8:00 בבוקר. האם לספור גם את יום ההחזרה בכדי לדעת מתי לעשות בטא? תודה רבה בטי

לבטי שלומות, את בדיקת הבטא מבצעים 12 יום לאחר הטיפול, לא כולל את יום ההחזרה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

16/10/2012 | 08:49 | מאת: רונה חן

אני 13 יום אחרי החזרה עוברים היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ומחכה לתשובה בצהריים האים יתכן הריון בכלל ולחכות לתשובה כי לא היה לי דימום השתרשות ככה הבנתי שצריך להיות כתמים במידה ויש הריון?

לקריאה נוספת והעמקה

לרונה שלומות, ברוב המקרים של הריון מוצלח אין דימומים של השרשה. התשובה האמיתית תנתן ע"י תוצאות בדיקת הבטא. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

13/10/2012 | 15:15 | מאת: levi

אני בת 42+ הריון ראשון מתרומת ביצית. בתחילת ההריון היו לי דימומים שהפסיקו לאחר מנוחה. הרופא נשים שלי שלח אותי למעקב/ייעוץ רופא להריון בסיכון גבוה. שאלה שלי מדוע? בגלל הגיל, תרומת הביצית, או, בגלל שאנחנו אחרים שנים של טיפולי ivf שלא צלחו. האם בהריון זה צריך התייחסות מיוחדת? תודה

שלום רב, ללא ספק הרופא שלך צודק בגישתו המחמירה גם בגלל הגיל וגם בגלל הרקע הפריוני. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

01/10/2012 | 11:09 | מאת: דניאלה

שלום רב. הנני לפני תרומת ביצית. ב2.9 קיבלתי דקפפטיל ב9.9 קיבלתי מחזור. וב16.9 קיימתי יחסי מין עם בן זוגי. לשאלתי:כמה זמן אמור לחלוף עד שהדקא ישפיע מקבלתו?? 2.האם אני יכולה להכנס להריון מבן זוגי? בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

לדניאלה שלומות, דקפפטיל מגיע לשיא השפעתו תוך שבועיים ימים לאחר ההזרקה. בנתונים אלו הסיכוי שתיכנסי להריון מבן זוגך הינו נמוך ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

23/09/2012 | 22:07 | מאת: מאי

פרופ' פלדברג שלום רב, הנני בת 38.5 אוטוטו עם ילג כבן 6.5 (הריון טבעי, מהלך הריון תקין ולידה רגילה). בעקבות אילוצים בחיינו האישיים שלי ושל בעלי, נאלצנו לדחות את ההריון השני בכמה שנים טובות, והתוצאה לא איחרה לבוא - 5 הזרעות אשר כשלו (כולן על בסיס מחזור טבעי). אותר אצלי שרירן אינטראמוראלי - סבסרוזי (הנוטה החוצה) במימדים 43X45X51 בפונדוס. אני כל הזמן מצטערת שלא ניסינו כאשר הייתי צעירה יותר ובלי שרירן ברחם. כעת מנסים הפריה חוץ גופית ראשונה. מה הסיכויים ללא הורמונים? האם ניתן להיכנס להריון מהפריה כזו ע"י שאיבה של ביצית אחת בגילי? איני מעוניינת ליטול הורמונים, בשל השרירן הגדל בהשפעתם. האם שרירן בגודל זה מהווה בעיית קליטה? האם ניתן להחזיק הריון תקין עם שרירן בגודל זה? ידוע לי כי בעת הריון אסבול מכאבים עזים - מהו הטיפול, האם משככים? האם לא מזיק לעובר? אודה למענה בבקשה

לקריאה נוספת והעמקה

למאי שלומות, סיכויי ההצלחה של תהליך הפריה חוץ גופית במחזור טבעי הינם נמוכים באופן כללי ובפרט בגיל בו את נמצאת. כל שאלותייך ביחס לשרירן הינן נכונות. קשה להעריך את המיקום המדוייק של השרירן ברחם מבלי לראות בדיקות אולטרסאונד בתלת מימד. יחד עם זאת, מאוד ייתכן שרצוי לתת לך תכשירים לכיווץ השרירן כמו דקפפטיל ולאחר מכן ללכת לתהליך כירורגי לכריתתו. הדבר תלוי בהרבה גורמים ובדקויות של הממצאים. במידה ותרצי אשמח לפגוש אותך במרפאתי עם כל הבדיקות שעברת ולדון ביחד על האופציות ההטיפוליות המתאימות ביותר ולפעול בהתאם (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

17/09/2012 | 22:02 | מאת: אני

חג שמח, אני בת 37, לאחר נסיון שני של החזרת מוקפאים . עקב החג - נדחתה לי בדיקת הדם ליום רביעי כאשר למעשה כבר ביום שישי הייתי צריכה לבדוק. מזה יומיים אני מדממת , לדעתי המחזור היה צריך להגיע אך מתעכב בגלל שלוקחת אסטרופם ואנדומטרין . עברו כבר 15 ימים מאז ההחזרה, האם בדיקה ביתית תוכל להגיד לי אם אני בהריון ? מדובר בנסיעה בת שעתיים ביום רביעי כדי לקבל תשובה שלילית כפי הנראה .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, דימום לאחר טיפול IVF יכול לבשר מצב של הריון צעיר תוך כדי התבססות, או לסרוגין מצב של קדם מחזור ללא הריון. לדעתי בכל זאת רצוי לבצע בדיקת בטא בדם כדי לדעת את המצב לאשורו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

שלום, אני ביום ה 8 למחזור. מטופלת ב: 1 דקפפטיל + 3 פרוגינבה ליום. היום עשיתי בדיקות והסתבר כי הפרוגסטרון שלי 9.8 וה E2 998 הרופא אמר לי שצריך להוריד את הפרוגסטרון דחוף והוסיף 2 דקה ליום + 3 פרוגינובה + 2 אקסטמטזון. ההחזרה עוד 12 יום. האם ניתן להגיע לרכי המתאימים בטווח זמן זה ומה הערך המתאים? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

לדנה שלומות, לדעתי יהיה קשה מאוד להגיע לערכים מתאימים של פרוגבטרון תוך זמן כל כך קצר. כל זאת בגלל שתקופה ארוכה הדקפפטיל לא ניתן בכמות מספקת כדי לבטל את התופעה של לוטאיניזציה מוקדמת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

21/08/2012 | 12:47 | מאת: גילי

מדוע מומלץ לקחת דקפפטיל כ- 3 ימים לאחר החזרת עובר לרחם בטיפול IVF ?

לקריאה נוספת והעמקה

לגילי שלומות, לצערי אינני מכיר פרוטוקול של מתן דקפפטיל לאחר החזרת העוברים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

19/08/2012 | 19:12 | מאת: קרן

שלום רב, בשל משתנים לא מזהירים כמו גיל, FSH גבוה AMH נמוך ואיכות זרע של בן הזוג לא משהו, הוחלט על טיפול באמצעות אקסי (מיקרומניפולציה). שאבו לי שלוש ביציות כאשר כבר הודיעו לי ששתיים מתוכן לא הופרו ואחת בתהליך הבשלה. מה הסיבות שבגינן הביציות לא ניתנות להפריה? האם יש סיכוי שבמחזור נוסף הדבר יצלח? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

לקרן שלומות, חוסר הפריית ביציות בהפריה חוץ גופית בשיטת ה-ICSI יכול לנבוע או מאיכות ירודה של ביציות או איכות ירודה במיוחד של תאי הזרע. אין הדבר מצביע שהתופעה תחזור על עצמה בטיפול הבא. בדר"כ מומלץ לשנות את הפרוטוקול התרופתי כדי לשפר את התגובה השחלתית ואיכות הביציות ולנסות שוב להפרות אותן בשיטת המיקרומנפולציה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

15/08/2012 | 15:14 | מאת: שירן

שלום האם יהיו הבדלים בתוצאות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי אם יעשה ביום שני למחזור?לעומת יום שלישי למחזור? מתי עדיף בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ביום השני למחזור או השלישי?

לשירן שלומות, אין שום משמעות ליום 2 או יום 3 למחזור לצורך ביצוע פרופיל הורמונלי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

14/08/2012 | 18:28 | מאת: יסמין

שלום ד"ר ב2.8 עשיתי החזרה של עובר אחד באיכות של 2 היום 14.8 עשיתי בתא הרמה היא 58 . האם הרמה מעידה על היריון? האם הרמה תקינה , גבוהה, נמוכה ? תודה מראש

ליסמין שלומות, התשובה תקינה לחלוטין ומצביעה על הריון של עובר אחד. עלייך לערוך עוד 2 בדיקות בטא בהפרשים של 48 שעות כדי לוודא את הכפלת רמות הבטא והתבססות ההריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

04/08/2012 | 20:41 | מאת: אני

שבוע טוב. אני בת 37, יש לי עוברים מוקפאים ואני עושה כרגע מחזור טיפול של החזרה בלבד. מקבלת אסטרופם ואנדומטרין. טרם החזרה. האם יתכן והבטן מתנפחת - משמינים כתוצאה משימוש בכדורים אלו ? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, הנפיחות הבטנית נובעת כתוצאה מכדורי האסטרוגן אותם את נוטלת ולא מהשמנה. אל חשש ולאחר שתסיימי את הטיפול התרופתי הנפיחות תתפוגג לחלוטין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

שלום, אנחנו זוג גייז שעושים פונדקאות בהודו. נשאבו 9 ביציות מהתורמת ביצית וכעת יש מנת זרע ו 9 ביציות ממתינות להפרייה חוץ גופית והחזרה ביום השלישי אל תוך הפונדקאית. השאלה היא: כמה ביציות להפשיר? ייעצו לנו להפשיר רק 5 כעת, מתוך שאיפה שייצאו מספר עוברים טובים להחזרה ובמידה ולא עדיין ישארו 4 ביציות הפרייה נוספת. זאת במקום להפשיר את כל הביציות ולהקפיא חלק מהעוברים. מה ההמלצה? נשמח לדעת כי ההליך אמור להתבצע ביום שבת. בכלל, מה הסיכוי להריון בהתחשב בכך שהזרע תקין והתורמת בריאה ובת 26? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

לאיתי שלומות, לדעתי הרעיון הטוב ביותר הינו להפשיר רק חלק מהביציות, להפרות אותן ולהחזיר 2-3 עוברים לרחמה של הפונדקאית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

30/07/2012 | 13:40 | מאת: בת 42

בת 42 בזודיות חדשה ללא ילד משותף מעוניינת להרות. לאחר טיפול הפרייה חוץ גופית ומתן הורמונים ברמה מקסימלית נשאבו 5 ביציות מתוכם הופרו 3 באיכות "טובה". לצערי לא הושג הריון לאחר החזרת 3 ביציות. הבנתי שהסיכויים להשתרשות נמוכים מאוד בגילי, הביציות זקנות ויש חשש לבעיות גנטיות בביציות ולכן הומלץ לפנות לתרומת ביציות..אשמח לדעתך.האם עלי לנסות ולהמשיך בהפרייה של הביציות שלי או לגשת לתרומה שם יש סיכוי גבוה יותר להשתרשות וקבלת היריון.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מאחר ועל פי הבנתי מדובר בנסיון ראשון של IVF אני ממליץ בחום להמשיך לפחות עוד 3-4 מחורי טיפול עם הביציות שלך ורק לאחר מכן לחשוב לכיוון תרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

29/07/2012 | 23:26 | מאת: בקרוב שוב

שלום אני בת 41 עם ילדה בת 6 כמעט - הריון ivf לפני 4 שנים, עקב דלקת חמורה, הסירו לי שתי חצוצרות. לפני 3 שנים חזרתי לנסיון ivf - דקפפטיל ארוך, המחזור נעלם לבלי שוב. האם תרומת ביצית רלבנטית עבורי (בגלל היעדר המחזור)?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, קשה להתייחס לשאלתך מבלי לדעת מה הפרופיל ההורמונלי העדכני ומהי הרזרבה השחלתית. אנא בצעי את הבדיקות ואשמח להתייחס אליהם ולהמליץ על טיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

02/08/2012 | 20:46 | מאת: בקרוב שוב

האם תוכל לפרט בדיוק לאילו בדיקות אתה זקוק כדי שתוכל לענות על שאלתי?

18/07/2012 | 14:14 | מאת: מחפשים תורמת ביצית

שלום אנו זוג בני 35 שמחפש תורמת ביצית יהודיה, עד גיל 30, בריאה, בהירת עיניים ועור, במשקל וגובה ממוצעים. אנו מציעים תמורה הוגנת נא צרי קשר במייל trumatbeitzit@gmail.com

08/07/2012 | 17:14 | מאת: אורית

אני נשואה ואם לחמישה. אני בת ארבעים ומעוניינת לתרום לאחותי בת 46תרומת ביציות. האם זה אפשרי. ואם לא אז מה ניתן לעשות כדי לעזור להם.

לקריאה נוספת והעמקה

לאורית שלומות, לצערי מבחינה אתית ומבחינת הנחיות משרד הבריאות אינך יכולה לתרום ביצית לאחותך. גם גילך נחשב כגבוה בכל נושא תרומת ביציות. בדר"כ לא מקובל להתרים ביציות אצל נשים מעל גיל 35. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

06/07/2012 | 22:57 | מאת: נונה 10

אני בת 42 וחצי בריאה. טיפול IVF ראשון בו הוחזרו 3 עוברים הוביל להריון עד שבוע 8 והפלה טבעית עקב, ככל הנראה מום כרומוזומלי. טיפול IVF שני באותה דרך נכשל. בשני המקרים לא נשארו מוקפאים. האם זה אומר שהביציות באופן כללי לא טובות ולכן לא מושג הריון תקין? האם יש אופציה כלשהי להגדלת הסיכויים בפעם הבאה? כמו הזרקת יותר מנוגון והחזרת יותר עוברים?

לקריאה נוספת והעמקה

לנונה שלומות, לצערי לא ניתן לעשות הרבה כדי למנוע הפלות מוקדמות שקשורות כנראה עם גילך. יחד עם זאת, לאור הנתונים שמסרת מומלץ לבצע בירור לקרישיות יתר ובמידה והממצאים הינם חיוביים לתת לך טיפול פרופילקטי בתרופות נוגדי קרישה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

04/07/2012 | 13:37 | מאת: רוצה לתרום ביצית

שלום אני אישה נשואה עם ילדים,וברצוני לתרום ביציות. האם אני יכולה בשל היותי נשואה?ואם כן האם תוכל לכוון אותי להיכן לפנות(חיפה)?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לצורך קבלת אינפורמציה מתאימה אנא התקשרי אלי לנייד 050-8481909. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

03/07/2012 | 14:15 | מאת: מקווה

אני בת 41.5 בריאה עם 3 ילדים הקטנה בת 8 עכשיו בזוגיות שניה רצינו להביא ילד נוסף , עברתי הזרעה ראשונה וונקלטתיי להריון עד שבוע 18 הפסיק דופק עובר , עברתי גרידה זה היהלפני חמישה חודשים כאשר ניסינו עד שלוש הזרעות ללא הצלחה . היום אני אחרי הפריית מבחנה כאשר הוציאו שתי ביציות והופרתה ביצית אחת איכותית וטובה. מה אחוזי הצלחה שזה יקלט להריון ומה אני אמורה להרגיש או לחוש . אני דואגת , מה אחוזי הצלחה ?  

שלום רב, בגיל שלך ככלל, אחוזי ההצלחה בהפריה חוץ גופית נעים סביב 10% להחזרת עוברים. מאחר ואיכות העובר הייתה מצויינת יש לקוות לטוב. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

פרופ' פלדברג שלום רב, בשעה טובה קיבלתי תשובה חיובית ואני בהיריון:-) עברתי תהליך של תרומת ביצית. החזרת העוברים הייתה ב4.6, ואילו השאיבה הייתה כמה ימים קודם לכן. אשמח לדעת כיצד לחשב את גיל ההיריון. בברכה, אתי

לקריאה נוספת והעמקה

לאתי שלומות, חישוב גיל ההריון מתבצע מיום שאיבת הביציות אצל התורמת בתוספת שבועיים נוספים. מזל טוב על ההריון הטרי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

22/06/2012 | 14:57 | מאת: ליטל

שלום לך ד"ר אני אשמח מאוד אם תעזור לי בשאלה.. אני בחורה רזה מאוד 47 קילו גובה מטר שישים וארבע ס"מ.. כל המשפחה רזים מאוד בעיקרון.. אבל אני שומרת על בריאות ועל תזונה נכונה בעיקרון מדי יום.. לא עושה ספורט אבל הולכת ברגל לפעמים.. הבעיה שאני מאוד צרה , זה יכול להשפיע על כניסה להריון או שזה לא קשור לרחם? אני צרה באגן ובכלל, המחזור שלי סדיר כל 28-30 באופן כללי ואני אוכלת נכון רק שאני צרה מאוד וזה מלחיץ אותי כי אני מפחדת שזה מצביע על משהו לא תקין במה שקשור לכניסה להיריון ולידה... האם בחורות צרות יכולות ללדת לידה טבעית או שזה בעייתי והאם לבחורות כמוני יהיה קושי להיכנס להיריון? יש לי שאלה קטנה נוספת באופן כללי במצב של אישה עם בריאות תקינה סבירה ומחזור סדיר עד איזה גיל היא יכולה להיכנס להיריון בצורה טבעית? בבקשה אשמח לתשובה.. רב תודות..

לקריאה נוספת והעמקה

לליטל שלומות, ראשית, אין קשר בין המימדים של האגן וכניסה להריון. במקרים של אגן צר מאוד תתכן אפשרות של לידה בניתוח קיסרי. אני חייב לציין שמשקל של 47 ק"ג לאישה בגובה שלך הינו יחסית נמוך ויכול לעיתים לשבש את תהליך הביוץ וכניסה להריון. אני ממליץ בחום לקבל ייעוץ דיאטטי כדי להגדיר את הרכבי התזונה והכמות הקלורית כדי להעלות אותך למשקל המתאים ול-BMI תקין. אין חוקיות לגבי גיל האישה והסיכויים להרות אך יחד עם זאת רמת הפוריות יורדת משמעותית בכל שנה שעוברת מעל גיל 40. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

האם ניתן להעביר לישראל עוברים מוקפאים שהושגו בתהליך של תרומת ביצית בארה"ב?

לקריאה נוספת והעמקה

לשרון שלומות, באופן עקרוני ניתן לשנע עוברים מוקפאים שנוצרו מתרומת ביציות בארה"ב, במידה ומדובר במרכז מוכר ותוך קבלת כל האישורים המתאימים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

עברתי החזרת עוברים לפני 12 יום והיום צפיתי דימום, האם הדבר יעיד על אי קליטת ההריון בהכרח<?!?

לליאת שלומות, במצב נתון רצוי לבצע בדיקת בטא להריון כי כל התפלספות אחרת לא תוביל אותנו למסקנה ולאבחנה המתאימה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

12/06/2012 | 17:02 | מאת: מור

אנימקבלת את המחזור כל 27-28-29 ימים נמצאת כרגע בטיפול ראשון לפני IVF . התחלתי לקחת דקפפטיל 0.1 בזריקה כל יום ביום ה-25 למחזור ולאחר 5 ימים של זריקות לא קבלתי מחזור למרות שהרופא אמר לי שאני אמורה כן לקבל. עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי . E2- 124,פרוגסטרון4.6 ו- LH- 7.3 אני אמורה ב22.6 להתחיל מנופור והבנתי שבמידה ולא אקבל אז זה בעייתי... על מה יכולות להעיד תוצאות אלו? האם זה מעיד על העובדה שהמחזור קרב? אם כן על פי איזה ערך יודעים זאת?

לקריאה נוספת והעמקה

למור שלומות, איחורים במחזור כתוצאה מדקפפטיל יומי הינם שכיחים ביותר. במידה והמחזור לא יופיע תוך מספר ימים יש לבצע בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ולהמשיך בטיפול בדקפפטיל יומי עד לדיכוי המוחלט של השחלה, תוך הפיכת הפרוטוקול הקצר לפרוטוקול ארוך. עם הדגמת הדיכוי המלא, לפי הרמות ההורמונליות, יש להפסיק את הדקפפטיל בכלל ולהתחיל בהשראת ביוץ ע"י מנופור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

09/06/2012 | 18:01 | מאת: הילה

שלום ד"ר דב פלדברג. שמי הילה ואני בת 22,בריאה ורווקה. אני מעוניינת לתרום ביציות ואני מעוניינת לקבל מידע,היכן ניתן לתרום?איך מתבצע התהליך? תודה רבה

12/06/2012 | 00:06 | מאת: שירלי

שלום הילה, יש לי חברה שאישרו לה תרומת ביצית והיא תשלם 10,000 ש"ח עבור התרומה בארץ, אם את מעוניינת אני אשאיר לך את המייל של המרפאה שלה והם יצרו איתך קשר(לא את שלה כי זה אמור להיות חסוי). תודה שירלי

28/01/2013 | 17:42 | מאת: דפנה

היי הילה האם זה עדיין אקטואלי מבחינת אני מעוניינת לשלם כל סכום בכדי לקבל תרומה מביצית של בחורה ישראלית תודה רבה דפנה

06/06/2012 | 17:50 | מאת: ענתוש

אשמח לייצור קשר

12/06/2012 | 17:07 | מאת: מיכל

לאיזו מטרה את טסה? אני אמורה לטוס להפריה ללא תרומה ...

31/05/2012 | 13:55 | מאת: אלונה

האם מותר בשבוע 13 שתית בירה שחורה מאלט ללא אלכהול 2 כוסות ביום תודה

לאלונה שלומות, אין שום מניעה לשתות בירה ללא אלכוהול במהלך ההריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

31/05/2012 | 13:53 | מאת: אלונה

אחרי תרומה כפולה שבוע 13 תרומת ביצית קייב ותרומת זרע בארץ מוצא פולני. האם ממליץ בדיקה גנטית? איך מתבצעת? האם אפקטיבי בשבוע כזה ואם לא עושה זה סיכון גדול כי שניהם אשכנזים

לקריאה נוספת והעמקה

לאלונה שלומות, מתוך שאלתך לא ברור לאיזה בדיקה את מתכוונת, האם למי שפיר או בדיקה גנטית אחרת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

שלום פרופסור. בת 28 לאחר יותר מ10 טיפולי הפריה ללא הצלחה כנראה בעיית ביצית. כעת נמצאת בתהליך תרומת ביצית בקייב (דרך אסותא). ב10/04 וסת אחרונה- נתנו לי מחזור טיפול דמה באסטרופם על מנת לוודא שהרירית מתעבה. לקחתי במשך 12 ימים 3 אסטרופם ביום. הרירית אכן הגיעה ל8 תלת שכבתית. העיניין הוא שמאז לא קילבתי מחזור. חייבת לציין שמעולם (בכל הטיפולים מעולם לא איחר לי המחזור אפילו ביום אחד. מאחר ומודעת לעובדה שאיניני יכולה להרות באופן טיבעי. האם יתכן שהאסטרופם מעכב מחזור?

לקריאה נוספת והעמקה

לאורטל שלומות, אכן כן, האסטרופם יכול לעכב מחזור. יחד עם זאת, מאחר ואין דברים אבסולוטיים, מומלץ לבצע בדיקת דם להריון ובמידה והינה שלילית לגשת לרופא הנשים המטפל כדי לקבל כדורים לזירוז המחזור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

ערב טוב. איני יודע אם השאלה היא במקום ובפורום הנכון, אבל מאוד חשובה לי. האם בתי החולים מאפשרים הפריית מבחנה לבחור ישראלי ועובדת זרה, יש לציין שאנו לא נשואים בשלב זה, אבל מכננים בעתיד . תודה על התשובה

לרז שלומות, לפי מיטב ידיעתי אין מניעה לביצוע טיפול פוריות, במידה ושניכם רווקים עפ"י חוק ועפ"י המסמכים שברשותכם ובמידה ותחתמו על הסכם ממון מול נוטריון במסגרת היחידה שתטפל בכם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909