תרומת ביצית מאותה התורמת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/03/2015 | 10:06 | מאת: רעות

שלום, יש לנו ילדה מקסימה כבת 3 מתרומת ביצית (קייב אסותא). אנו מעוניינים כעת בילד נוסף, ומאוד מאוד מעוניינים באותה התורמת. האם ניתן לאתר את התורמת (ע"י אסותא כמובן) על מנת לבדוק אם אפשרי לקבל ממנה תרומת ביצית נוספת? האם ייתכן וקיימות ביציות של אותה התורמת במאגר כלשהו? תודה רבה!!

15/03/2015 | 19:08 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרעות שלום רב, כדי לענות על שאלתך את חייבת לפנות ליחידת ה-IVF של בית חולים אסותא, לדבר עם הרופא המטפל או עם אחד הרופאים ביחידה כדי לברר את כל הפרטים שביקשת לדעת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות