בתרומה כדורי תמיכה עד מתי?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

21/08/2015 | 05:40 | מאת: רנית

שלום עשיתי תרומה ביצית החזרת מוקפא 20.7.15 .הרופא הורידו 17 יום וההריון התחיל 3.7.15.עד איזה שבוע ויום תאריך מדויק מפסיקה לקחת את כדורי התמיכה.ומתי צריכה להתחיל לקחת כדורי ברזל? תודה

01/09/2015 | 20:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרנית שלום רב, לצערי ניסוח שאלתך איננו ברור. אנא חזרי על השאלה בצורה ברורה ומסודרת ואשמח להתייחס. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות