החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/08/2015 | 02:16 | מאת: ורדית

במסגרת טיפולי IVF. החזירו לי 2 עוברים מוקפאים. בתהליך של ביוץ טבעי. לאחר ההחזרה נתבקשתי לקחת 125 מ"ג של אוביטרל כול 3 ימים למשך 12 ימים. וביום ה14 להגיע לעשות בדיקת דם להריון. שאלתי היא כזו: אני הבנתי שעצם נטילת האוביטרל קיים סיכוי גדול שהתשובה תהיי מוטעה. אז איך אומרים לי ככה? תודה מראש

09/08/2015 | 19:08 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לורדית שלום רב, אכן שאלתך צודקת מאוד ואין לי מענה אמיתי. עליך לשאול את הרופא המטפל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות