בדיקה ביתית בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/01/2015 | 12:51 | מאת: ענבל

היי בתאריך 28/12 עברתי החזרת טריים מסלול מנור מדיקל אוקראינה. הוחזרו 2 טריים אתמול בדיוק ביום ה 8 עשיתי בדיקה ביתית הראה פס חלש מאוד יש לציין שאני לא קיבלתי ולא מקבלת תרופות לדיכוי ביוץ מקבלת רק פרוגינובה, אוטרוגיסטן ופעם בשבוע זריקת פרוגסטרון ריטארד זה טיפול שלישי שני טיפולים קודמים היו 2 החזרות, תודה לאל 2 נסיכים אני מציינת שגם שם עשיתי ביום ה 8 בדיקה דומה ויצא אותו הדבר מה אתם אומרים להיות אופטימית?????????

11/01/2015 | 18:20 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענבל שלום רב, סיכוייך לפתח הריון במחזור זה הינם גבוהים ביותר, יחד עם זאת חזרי על בדיקת בטא בדם 12 יום לאחר ההחזרה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות