פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/02/2015 | 23:42 | מאת: ורדית

הייי עברתי שאיבה ב10 ל2. ב15 ל2 עברתי החזרה של בולציסט 1. אני נוטלת 3 נרות ביום של אנדומטרין משהו כזה. פעם ב5 ימים זריקה של פרוגסטרון. ו4 כדורים של אסטרום. שאלתי היא האם יש קשר בין הזריקות והטיפול לבין הבדיקת בטא 1)האם צריך טווח מסויים בין הזריקה לבדיקת דם או משהו כזה? 2) האם קיים סיכוי בהחזרה של 1 בלוציסט? 3) והאם במוקפאים יש סיכוי מופחת? תודה מראש

17/02/2015 | 20:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לורדית שלום רב, 1. מאחר ואת מקבלת זריקות פרוגסטרון אין צורך בפרק זמן מסויים ממתן הזריקה האחרונה ועד לביצוע בדיקת הבטא. את הבדיקה יש לבצע 12 יום לאחר ההחזרה. 2. קיים סיכוי מצויין להריון בהחזרה של בלסטוציסט אחד. 3. אחוז ההריונות המתקבל אחרי החזרת מוקפאים הוא כמעט זהה להחזרת עוברים טריים בגלל שיטת ההקפאה הנהוגה המכונה ויטריפיקציה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

18/02/2015 | 00:23 | מאת: ורדית

במידה ואני עושה בדיקת שתן ביתית שבוע לאחר ההחזרה.(בלסטוצטיס) יש סיכוי שזה יראה לי משהו?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות