עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/07/2015 | 12:22 | מאת: רחל

היו לי שני עוברים מוקפאים שניהם מורלות ללא שברים, בזמן ההפשרה העוברים איבדו תאים. אחד נשאר עם 11 תאים והשני 13 תאים. האם במקום שירדו תאים נוצרו שברים? מה הסיכוי שהיה לי להשרשה במצב זה? מודה מראש.

25/07/2015 | 20:46 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרחל שלום רב, הסיכויים להשרשה הם טובים כי המורולות ממשיכות להתפתח, להתחלק, ליצור תאים חדשים ולהגיע לדרגה של בלסטוציסט. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות