אני רק שאלה :)

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/06/2015 | 17:47 | מאת: חסויה

שלום רב, ביום ראשון עשיתי החזרת 2 מוקפאים והתחלתי להזריק גסטון 50 מ"ל ביום עקב ספיגה לא טובה של קרינון ואנדומטרין בסבבים קודמים . היום, 5 ימים לאחר ההחזרה, ביצעתי בדיקת דם: פרוגסטרון 85.9 nmol/l אסטרוגן - 830.0 pmol/l האם התוצאות טובות ומראות על כי התמיכה שניתנת לי היא טובה לי?

05/07/2015 | 19:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אכן כן, התמיכה שניתנת לך היא טובה לפי בדיקות הדם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות