IVF ומחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/03/2015 | 15:44 | מאת: אילנית

שלום, בסוף נובמבר נדבקתי במחלת הנשיקה - אמרו לי שבמשך חצי שנה אי אפשר לעשות את ההפריה אני בת 40 ורוצה לעשות IVF ילד ראשון מה צריך להופיע או יותר נכון מתי אדע על פי תוצאות בדיקת דם שאפשר לחזור לטיפולים?

24/03/2015 | 15:50 | מאת: אילנית

שהחיידק הוא חיידק הCMV

07/04/2015 | 21:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלום רב, במידה ונוגדני ה-CMV יצביעו על רמת חיסון גבוהה עפ"י רמות של IgG חיובי ו-IgM שלילי, נהיה בטוחים שאין הדבקה פעילה במחלה זו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות