טיפול IVF ראשון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/10/2015 | 19:13 | מאת: נואית

אני בת 41, לקראת טיפול IVF ראשון . היום זה היום החמישי לווסת, עשיתי בבוקר בדיקת דם ואולטראסאונד, ומהמרפאה אליה אני שייכת התקשרה אחות וביקשה כי אתחיל היום לקחת מונופור. האם כדאי באמת להתחיל היום או שכדאי לחכות לחודש הבא ולהתחיל ביום השני ? ואם אתחיל לקחת ואפסיק זה בסדר ? אני פונה פה כי אני לא מרגישה בנוח מול המרפאה עימה אני עובדת.

18/10/2015 | 17:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנואית שלום רב, לאור הנתונים שמסרת אני ממליץ לדחות את הטיפול בחודש ולהתחיל מיום 2 או 3 של המחזור הבא. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

30/05/2016 | 11:39 | מאת: יעל

מנסיון מתמשך של IVFים בסופו של דבר הריתי באופן טבעי ,קראתי את "הריון שהוא נס" ותוך חודשיים ,הריון תוך תשעה חודשים בת.בהצלחה!

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות