הפריה ראשונה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/12/2014 | 23:39 | מאת: מירה

שלום רב, אני בת 27, שנתיים מנסה להרות, אחרי 6 הזרעות שלא צלחו פניתי לivf, אחרי 10 בייציות שנשאבו הופרו 6 עוברים והוחזר לפני שמונה ימים עובר אחד, לפני שלושה ימים, 5 ימים אחרי ההחזרה החל דימום, יצרתי קשר עם הרופא הפרטי שטען שכנראה ואני לא מחדירה כמו שצריך את התמיכה ( אנדומיטרין 3 פעמים ביום) מה שלא הגיוני כי המוליך נכנס עד הסוף בזמן ההחדרה, מה כן הוא אומר שלא ייתכן מחזור בשלב כה מוקדם, היום אני כבר ביום השלישי של הדימום עם כאבים די חזקים בבטן שגם תפוחה ( דימום רגיל של מחזור וודאי כמו שאני מכירה אבל לא נראה שזה לקראת סיום בכלל), הרופא אמר להמשיך בתמיכה ולעשות בטא ביום ראשון הקרוב.... אין לי מושג למה... הרי בטוח העובר נשטף עם הדימום.... אני ממש מבולבלת ועוד יותר סובלת מהכאבים העזים של הבטן הנותנים תחושה של כבדות ולחץ, האם יכול להיות מצב של גרוי ייתר של השחלות או אפילו דימום? הרופא לא ענה לי היום ואני מודאגת מירה

16/12/2014 | 21:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למירה שלום רב, קשה לדעת ממה נובע הדימום אך כאבי הבטן יכולים בהחלט לנבוע מתופעה של גירוי יתר. עלייך לפנות למיון נשים לביה"ח באזור מגורייך, לעבור בדיקת אולטרסאונד, בדיקות דם וייתכן ולקבל עירוי נוזלים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות