שאלה לגבי תהליך IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/08/2015 | 19:59 | מאת: IVF

אנחנו זוג שצריך לעבור IVF + דיקור להוצאת זרע בתחילת ספט' יהיו לנו את כל הבדיקות הנדרשות האם יש סיכוי לבצע שאיבה והפריה חוץ גופנית כבר באמצע ספט'? (לפי וסת של אשתי) , כי הבנתי שצריך לעבור ועדות ואישורים תודה רבה

09/08/2015 | 19:10 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לצערי אין לי מענה על שאלתך כי מדובר פה על דברים טכניים ולוגיסטיקה של אישורים. אתם חייבים להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות