אי השרשה - האם לעבור לתרומת ביצית?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/07/2015 | 11:42 | מאת: טולי

אני בת כמעט 44 אחרי 5 מחזורי טיפול הפריה (אחד שלא התפתח מספיק טוב לכדי שאיבה וביצוע הזרעה במקום). בכל יתר ארבעת הטיפולים נשאבו כ- 6-7 ביציות והוחזרו בין 1-4 עוברים יפים (רובם 8 תאים) לחלקם בוצעה הנצה (ASH), תמיכה קרינון - אין השתרשות של העוברים. האם הבציות שלי זקנות מידי ולכן הן לא נקלטות (כפי שהרופא שלי "זרק" לאויר לפני הטיפול האחרון? יש בדיקות שאני יכולה לעשות כדי להגביר את סיכוי הקליטה?

25/07/2015 | 20:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לטולי שלום רב, אני ממליץ לבצע בדיקת AMH להגדרת הרזרבה השחלתית ולפי התוצאה להחליט על כיוון הטיפול, מביציות שלך או מתרומת ביצית. ככלל, סטטיסטיקה של אחוז הלידות ממספר טיפולי ההפריה, עם ביציות שלך בגילאים אלו, כידוע לך הינה נמוכה ביותר ומדובר באחוזים בודדים, לעומת אחוזי הלידה אחרי תרומת ביצית שנעים בין 40-50%. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות