אנדרומיטירין

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

21/02/2015 | 11:37 | מאת: רונית

1 אבקש לדעת מה משך הזמן האופטימלי ללקיחת הנרות עד לביצוע החזרת עוברים? האם 4 ימים זה מעט מידי זמן? 2 תוך כמה זמן הנרות אמורים להתמוסס?

21/02/2015 | 20:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונית שלום רב, קשה לענות על שאלתך מבלי לדעת נתונים לגבי סוג הטיפול שאת עוברת. האם מדובר על מחזור טרי או מחזור של מוקפאים. עם קבלת הנתונים אשמח להתייחס לשאלתך. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות