מיואשת ומבולבלת מה כדאי לעשות ?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/08/2015 | 12:17 | מאת: מיה

שלום פרופסור דב אני בת 36.5 התחלתי סבב IVF כבר מגיל 33 עקב בעיית זרע של הבעל. לצערי עברתי כבר 13 סבבים ללא הצלחה ללא מוקפאים. AMH שביצעתי יצא נמוך 0.74 . כמו כן שאר הבדיקות תקינות וגם קריוטייפ תקין לי ולבעלי.( ביצעתי צילום רחם,היסטרוסקופיה,פיפל) בכל סבב שואבים 7-8 ביציות , 4 הפריות ומחזירים 3 לא ברמה מצוינת. ( מלבד פעם אחת שהיו לנו 2 עוברים 8 תאים ומעט שברים ) . שאלתי היא , מה עליי לעשות לדעתך במצב הנוכחי ?..אני מיואשת כיוון שאנחנו מאוד כמהים כבר לילדים ומרגישים חוסר אונים. תודה על זמנך

01/09/2015 | 20:39 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיה שלום רב, לצערי המקרה שלכם הוא לא פשוט ואני זקוק להרבה יותר פרטים ונתונים רפואיים. קשה לתת עצות באינטרנט לאחר כל כך הרבה מחזורי טיפול כושלים. במידה ותרצו אשמח לפגוש אתכם במרפאתי, להתעמק בכל הפרטים ולנסות להתוות טיפול חדש שיתכן ויביא להריון המיוחל (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות