חישוב שבוע הריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/06/2015 | 09:12 | מאת: אנג'י

עשיתי החזרת 2 עוברים טריים מתרומת ביציות ב 17 למאי קיבלתי תשובה חיובית ב"ה עם בטא 24 ועלתה ל2735 לפני שבוע יש לי אולטרסאונד רק בעוד שבוע השאלה שלי היא באיזה שבוע אני נמצאת ? איך עושים חישוב שבוע הריון מתרומת ביציות? והאם זה טבעי שאני לא מרגישה כלום ? לא בחילות ולא רגישויות ? האם יש מצב להריון בתאומים??

13/06/2015 | 22:07 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאנג'י שלום רב, לפי הבטא הראשוני אני בספק שמדובר בהריון תאומים. חישוב השבוע מתבצע תוך התייחסות ליום ההחזרה בתוספת של שבועיים ימים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות