איחור בהזרקת אוביטרל-דחוף

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/05/2015 | 16:44 | מאת: תהילה

מתוכנן לי ליום ראשון, דהיינו מחר שאיבת ביציות, את זריקת האוביטרל שכחתי להזריק בשישי ב-22:00 , הזרקתי בשבת ב7:00 מה עליי לעשות? האם לדחות שאיבה לשני? מה עם הבדיקת זרע גם לשני או ראשון???????????????

03/05/2015 | 19:38 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לתהילה שלום רב, בלית ברירה עלייך לדחות את השאיבה ליום שני (מחר בבוקר) ואז גם להפיק את הזרע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות