דופסטון - תזמון לקראת IVF בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/06/2015 | 09:04 | מאת: מימי

שלום פרו דב אני לקראת טיפול IVF עם תרומת ביצית. ביצעתי בדיקת אולטראסאונד ודם . ה-US הראה שאין עדיין ביוץ הביציות בגודל 15ממ (אני ביום ה-15 למחזור). קיבלתי הנחיה לקחת דופסטון 3 פעמים ביום במשך חמישה ימים. כשבאתי לרכוש התרופה הרוקחת אמרה שצריך לקחת מקסימום 2 ביום. מה נכון? וכמה זמן אחרי זה יחזירו לי עוברים? תודה

07/06/2015 | 21:53 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למימי שלום רב, אין ספק שאת יכולה ליטול 3 כדורי דופסטון ביום. החזרת העוברים מתבצעת בדר"כ 3 ימים לאחר תחילת לקיחת הדופסטון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

08/06/2015 | 09:14 | מאת: מימי

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות