סיכוי להריון טיבעי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/11/2014 | 15:03 | מאת: גליה

שלום רב! אני נמצאת בתהליך של IVF ורציתי לשאול שאלה: נאמר לי לקחת אוביטרל ביום שישי בשמונה בערב ולבוא ביום ראשון לשאיבה. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי להיכנס להריון אם קיימתי יחסים בשישי בלילה ובבוקר שבת? האם זה אפשרי למרות שעשיתי גם שאיבה ביום ראשון?

04/11/2014 | 19:41 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגליה שלום רב, הסיכוי להכנס להריון ספונטני לפי הנתונים שמסרת הוא קלוש ביותר ובהחלט הייתי סומך יותר על תהליך ה-IVF אותו עברת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות