עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/02/2015 | 16:14 | מאת: וא

היי בתאריך 15 ל2 עשיתי החזרת עובר בלוציסט 1. הזמינו אותי לבדיקת דם ב27. האם זה אפשרי שאני ילך ב26 לחודש? כמו כן בדיקת שתן שעשיתי היום שלילית לגמרי... ושאלה נוספת מאוד חשובה. האם יש לי את הזכות לדעת במדוייק כמה עוברים מוקפאים יש לי באיזה יום הוקפאו וכו??? כי אין לי הבנה כלל מהצוות לצערי.. תודה

25/02/2015 | 23:01 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אין שום בעיה לבצע את בדיקת הבטא יום קודם. בכל מחזור טיפולי זכותך המלאה לדעת את מספר העוברים שנוצרו, מספר העוברים שהוחזרו ומספר העוברים שהוקפאו ובאיזה שלב. עלייך לקבל את זה במכתב סיכום רשמי מהיחידה בה את מטופלת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות