ממש דחוף

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/08/2015 | 12:41 | מאת: ורדית

הייי רציתי לדעת האם ניתן לעשות דילול מ2 שקי הריון(IVF) לשק הריון 1? אני לא מסוגלת ל2 לצערי מבחינה נפשית פיזית כלכלית... תודה מראש

01/09/2015 | 20:31 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לורדית שלום רב, בדר"כ לא מקובל לבצע הפחתה משני עוברים לאחד כדי לא לסכן את כל ההריון. יחד עם זאת במקרים מסויימים אפשר להגיש אותך לועדה לעניני הריון שליד כל אחת מהמחלקות הגינקולוגיות הגדולות עם המלצות של הרופא המטפל, ובמידה והבעיה היא נפשית גם של הפסיכיאטר, והועדה תקבע באם יש מקום לדילול משני עוברים לעובר אחד. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות