בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/08/2015 | 22:22 | מאת: הילה

לאחר 12 יום מיום החזרת 2 עוברים בטיפול ivf , עשיתי בדיקת דם ביום שישי. התוצאה - 36 חיובי. היום יום ראשון יצאה תוצאה 33. האם חד משמעי איבדתי את ההריון? חייבת תשובה מהירה. תודה

09/08/2015 | 19:12 | מאת: פרופ' דב פלדברג

להילה שלום רב, במידה ולא מדובר בטעות מעבדה כנראה אכן מדובר בהריון כימי ולא בהריון אמיתי. רק בדיקת בטא נוספת תוכל לאשר או לשלול הנחה זו. אין שום אפשרות לענות בודאות על פי התוצאות הללו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות