מיופיה גבוהה- אפשרויות טיפול

דיון מתוך פורום  פתרונות ראייה - משקפיים ועדשות מגע

09/12/2012 | 17:11 | מאת: רעות

שלום, אני בת 17 וחצי, סובלת ממיופיה גבוהה( 12 וחצי) צילינדר ועיין ימנית עצילה. איכות הראיה שלי לא טובה ויש לי קושי בראייה למרחקים די קרובים ובקריאה. האם אפשר לשקול לייזר למקרה כשלי? או שזה מסוכן מידי. ואם לא, אילו טיפולים, אם בכלל ניתן לבצע במקרה כשלי?! תודה

לקריאה נוספת והעמקה

כאשר יש עין אחת עצלה וחדות הראיה מתמקדת בעיו השניה,יש לשקול בכובד ראש האם כדאי לסכן את העין המתפקדת בניתוח להורדת משקפיים.בכל מקרה אין ודאות להצלחת הניתוח והורדת כל המספר.כדאי לשקול אופציה של עדשות מגע בטרם ניתוח.

מנהלי פורום פתרונות ראייה - משקפיים ועדשות מגע