האם עדשות anti-fatigue יכולות לעזור?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/09/2020 | 13:35 | מאת: אריאל

שלום, אני עובד שעות רבות מול המחשב וגם עם טאבלט (10-12 שעות ביממה). אני שם לב פעמים רבות שכאשר אני עובר להסתכל ממסך המחשב לטאבלט שמונח על השולחן אני חש עייפות וכאבי ראש. להבנתי מחיפוש מידע באינטרנט עדשות אנטי-פאטיג מיועדות לכך. יש לציין שאיני מרכיב משקפיים כלל, כן יש לי מספר של 0.25 בעיניים עם צילנדר של -0.5 אך מעולם לא הרגשתי צורך למשקפיים. האם כדאי במצבי לקנות משקפיים עם עדשות הנ״ל? זה יכול לסייע? תודה!

אריאל שלום עדשות אנטי-פאטיג בהחלט יכולות לסייע לך. שווה לעשות בדיקת ראייה לפעמים יכול להיות היפרופיה קלה שלא דרשה תיקון עד עכשיו אבל חשוב לתקן אם אתה עובד הרבה מול מחשב. אם אתה מעל גיל 40 יכול להיות גם צורך במספר נוסף לתגבור בקריאה. (פרסביופיה) בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע