מספרים גבוהים - בחירת מסגרת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/08/2020 | 17:30 | מאת: רפאל

שלום יש לי מספרים גבוהים שמאל 15 ימין 10 מצאתי מסגרת רוחב - 47mm אורך 44mm עגולה דווקא . חשבתי שיצא נורמלי בעגול.. יצא כמו תחתית של יין כמובן ש 1.74 ומה ההבדל בעובי בין 1.74 ל 1.76 האם זה משמעותי? כל מסגרת שאני מחפש היא גדולה מה לעשות כבר איזה מסגרת לקחת? בבקשה עזרה. אני נואש כבר.

שלום באופן כללי מומלץ לקחת את הרוחב הכי קטן שמתאים לרוחב הפנים שלך. בנוסף עדיף מלבני יחסית צר כך שיהיה עובי רק בצד ולא בגובה. אתה מרוויח עוד קצת דיקוק ב1.76 אבל לא הרבה צריך לבדוק אם משתלם ביחס להפרש במחיר. יש אפשרות לבדוק עדשות זכוכית. זה שביר אבל יותר דק מפלסטיק. בהצלחה בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע