אי הסתגלות למשקפיים חדשים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/10/2020 | 17:43 | מאת: אדם

היי אני בין 34 ומרכיב משקפיים 3 שנים , יש לי רוחק ראיה והמספר שלי עולה כל שנה התחיל מפלוס 1.75 בשתי העיניים. כאשר אני מתחיל להרגיש כאבים בראש מאחורה וסחרחורות אני מבין שאני צריך מספר חדש לפני שבוע לאחר שהמספר שלי היה פלוס 2.5 בינין ופלוס 2.75 בשמאל הלכתי לאופטומטריסט שעשה בדיקה והעלה את המספר ל3 בימין ו3.5 בשמאל בנוסף הוסיף לי צילינדר חצי אני שבוע עם המשקפיים החדשות ועדיין לא מסתגל, כולל כאבי עיניים וראש ותחושה שמקרוב אני לא רואה טוב האם שבוע זה זמן מספק להגיד שיש בעיה ? האם הצילינדר שנוסף הוא הגורם לבעיה? תודה

שלום צילנדר יכול להיות מקור הבעיה אבל במקרה הזה הוא קטן אז יש לי ספק. יכול להיות בעיה במיקוד העדשות (PD). שווה לחזור לבדיקה חוזרת איפה שעשו לך את המשקפיים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע