פיענוח בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/10/2020 | 00:12 | מאת: דוד

ראיה עין ימין 6/6.6 שמאל 6/6 מתלונן על הילות ומריחה של כתוביות בחושך לאחר תיקון ראיה בלייזר ממינוס 10 להלן תוצאות בדיקת ראיה: עין ימין- -0.5 צילנדר +0.25 מספר ציר 23 עין שמאל- -0.5 צילנדר +0.5 מספר ציר 17 האם המרשם להלן יכול לבטא את התלונות. תודה רבה

שלום לרוב הילות ומריחה זה נובעים מצילנדר. אבל הצילנדר שלך לפי הנתונים שמסרת יחסית קטן. אתה יכול לעשות זוג פשוט לפי המרשם הזה ואז לראות אם זה עוזר . זה אמור בכל מקרה בחושך לטלויזיה או נהיגה בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע