משקפי שמש ברכב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/09/2020 | 07:24 | מאת: יוני

היי לאחרונה שכחתי משקפי שמש יקרות דל"סרנגטי ברכב בתוך תא הכפפות למשך יומיים שלמים. האם בגלל החום הכבד הם נהרסו ? אם כן האם זה מספיק שאחליף עדשות או שכדאי לרכוש משקף חדש(קראתי שהמסגרת משתנה עקב החום)

שלום אי אפשר להגיד בוודאות שהם נהרסו בלי לראות את מצבם. בכללי לגבי המסגרת עצמה אתה יכול לבדוק בעצמך אם יש שינוי בצורה. ולגבי העדשות זה לא אמור להשפיע על הגנת UV אבל הציפויים יכולים להתקלקל מהחום. מומלץ להביא אותם לבדיקה במקום בו קנית אותם.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע