האם יש הבדלים בעדשות בין החנויות השונות?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/01/2021 | 02:32 | מאת: שי

היי, האם כמו שיש הבדלים בין קולה לפפסי לקריסטל ובין סוגי מכוניות וכו' יש גם הבדלים בין עדשות? כלומר - האם חנויות משקפיים קונות מספקים שונים שנבדלים באיכויות או שהכל אותו דבר? ועוד שאלה - יש לי מספר 4.5, קניתי לפני שנתיים וחצי עדשות מהסוג הכי דק, והן כבר מלאות בשריטות (ואני הכי מקפיד לשמור עליהם) בצורה שבלתי אפשרי לא להחליף. לפני זה היו לי עדשות באותו מספר בעובי אחד לפני הכי דק, והן החזיקו יותר שנים עם פחות שריטות. האם זה קשור לעובי או משהו אחר? תודה!

שלום יש הבדלים קלים בין חברות שונות. בעדשות הפשוטות פחות נרגש ההבדל ככל שהולכים על דברים יותר ספציפיים יש חברות עם ציפויים יותר עמידים או צלולים יותר. בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע