התאמת עדשות מגע עם צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

25/10/2020 | 00:14 | מאת: אנה

שלום, יש לי קוצר ראיה עם מספר גבוה וצילינדר. ניסו להתאים לי עדשות רכות ובשני ניסיונות לא הצליחו ממש ואמרו לי שבכל מקרה אי אפשר להגיע ל- 6-6. האם בעדשות קשות נושמות קל יותר להגיע לחדות ראיה גבוהה כשיש מספר גבוה וצילינדר או שזה יהיה די אותו הדבר?

שלום קשה לענות בלי נתונים. אם את מגיעה ל6/6 במשקפיים את אמורה להגיע גם ל6/6 בעדשות אבל לפעמים ההתאמה יותר קשה במספקים גדולים. ש בהחלט בסיכוי שבעדשות קשות מותאמות לך אישית תגיעי לתוצאה יותר טובה. בהצחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע