חדות ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/12/2020 | 15:29 | מאת: רן

שלום אני בכללי רואה טוב עכשיו יש לי טלוויזיה בחדר במרחק של 2.60 מטר מאיפה שאני רואה הטלוויזיה 42 אינץ אני רואה בסדר מה שכתוב בקטן אני רואה בטשטוש ממש ובכללי תתמונה אני לא רואה הכי חד שיש מקרוב אני רואה מצויין גם מרחוק דברים שהם לא טלוויזיה מאיזה מרחק בגדול צריך לראות טוב מה המקסימום 2.60 מטר זה מרחק שכולם לא יראו בחדות ? או שמרחקים יותר גדולים ? אני מדבר נטו על מסך טלוויזיה מה אתה אומר ?

שלום בד"כ מרחק סטנדרט לטלוויזיה הוא 2.5/3 מ'. אם מרגיש שלא רואה טוב במרחק הזה, אפשר להיבדק ע"י אופטומטריסט שיתאים אפילו מספר קטן שיכול להיות רק לצורך הטלוויזיה. בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע