החלפתי מספר ועדיין מאמץ תעין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/02/2021 | 11:08 | מאת: גל

שלום החלפתי משקפיים לפניי שבוע ואני עדיין מרגיש שאני מאמץ תעין האם זה לגיטמי ? או שזה לא טוב? הלכתי פעמיים לפניי שהזמנתי תמשקפיים לאומפטריסט לבדוק באמת שזה המספר שזה דורש והם אמרו לי בשתיי הפעמים שזה המספר (המספר החדש למשקפיים)

05/02/2021 | 11:38 | מאת: גל

ודבר נוסף למרות שאמרו לי שהצילנדר שלי לא עלה . עדיין אני מרגיש תחושה מוזרה בעין כאילו מין לחץ כזה בעין עצמה

שלום אם נבדקת פעמיים אז סביר להניח שהבדיקה בסדר ותן קצת זמן להתרגל למשקפיים החדשות. בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע