רואה במשקפיים יותר טוב כשמסתכל למטה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

17/12/2020 | 18:18 | מאת: בוריס

שלום שוב, שמתי לב שבשתי עדשות כשאני מסתכל למטה במשקפיים, אני רואה יותר טוב, יותר חד מכשאני מסתכל ישר. בעדשה ימנית כשאני מסתכל שמאלה כמעט עד הסוף, אני רואה לא טוב, פחות חד. צירפתי תמונה בשביל להיות יותר ברור. באיזור אדום אני רואה לא טוב. באיזור ירוק אני רואה יותר טוב מכשאני מסתכל ישר. כדאי שאחזור לרשת אופטיקה ואציין את זה להם? תודה.

שלום קצת קשה לדעת מהתמונה יכול להיות שהמירכוז לא נעשה טוב. שווה לחזור לחנות לבדוק בהצלחה

12/01/2021 | 09:30 | מאת: בוריס

שלום, גם שמתי לב שאני רואה טיפה יותר טוב במשקפיים ישנות לעומת משקפיים חדשות כאשר אני יושב מול המחשב במרחק של 60 ס"מ מהמסך.

שלום לא אמרת בן כמה אתה יכו להיות עניין של גיל וקושי מתחיל מקרוב. אבל באופן כללי אם מספר קצת יותר נמוך יכול להיות קצת יותר נוח מקרוב.

13/01/2021 | 09:18 | מאת: בוריס

בוקר אור, אני בן 37.5 ואולי נתונים להלן יסיעו: עין ימנית: SPH: -3.00 CYL: -0.75 AXIS: 170 עין שמאלית: SPH: -2.50 CYL: -1.00 AXIS: 170 תודה

בעיקרון בגיל שלך לא אמור להיות בעיה לקרוב אבל אם המספר הישן קצת יותר קטן יכול להיות יותר נוח מקרוב. בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע