סיבות וגורמים לבעיות עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/12/2020 | 10:48 | מאת: שלומי

שלום אני בן 35 האם יובש בעיינים עיניים אדומות ובזמן האחרון טשטוש ראייה רק מול מסכים ומרחוק ממה יכול להיגרם ? אני הרבה מול מסכים מול הפלאפון מול טלוויזיה לפעמים גם לא יושן טוב יש חוסר בשינה האם זה סיבות שגורמות לעיניים אדומות יובש טשטוש ראייה ובעיות אחרות בעיניים ? האם הדברים האלו יכולים לעבור מעצמם ? ובכלל מה הדברים שגורמים לבעיות בעיניים ?

שלום יובש וזמן מוגבר מול מסכים (שבעצמו מגביר את היובש) יכול לגרום לטשטוש ושיבושי ראייה. אפשר להתחיל להיעזר בטיפות לחות , מומלץ להיוועץ ברופא לדעת איזה סוג הכי מתאים לך. במקביל עדיף לעשות בדיקת ראייה לבדוק אם יש מרשם למשקפיים שיכולים להקל על העיניים אפשר גם להוסיף פילטרים לאור כחול שמגנות על העיניים מהקרינה של המחשבים/ניידים . בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע