בצקת לאחר הזרקת חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/04/2023 | 05:25 | מאת: בובי

שלום רב. לפני שבוע הוזרקה לי חומצה היאלורונית למילוי שקעים בצידי הפנים באזור הלחיים. הנפיחות בצד אחד חלפה בתום יומיים ואילו בצד השני קיימת נפיחות דמוית כדור. זה לא נראה טוב. חזרתי לרופא, הוא טען שזה בצקת והמליץ לי לקחת פרדיזון 20 מ"ג וטלופן (כדור לאלרגיה) למשך שבוע ימים. אני לוקחת את הכדורים שנתן לי כבר 3 ימים אך לצערי איני רואה כל הטבה. אני חוששת שהזריק לי יותר מידי חומר לאזור. האם סביר שפרדיזון עובד כ"כ לאט למיגור הבצקת? אם כבר 3 ימים עברו מאז נטלתי את הפרדיזון לראשונה ואין הטבה ניתן להסיק מכך שהבעיה היא מילוי יתר ולא בצקת? תודה מראש

שלום רב, חסרים פרטים רבים בתאור שמסרת. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. פנים אל פנים. בכל מקרה, אם הוזרקה חומצה היאלורונית הכל הפיך. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים