בירור הזרקת חומצה לסנטר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/12/2022 | 21:15 | מאת: רוזי

אשמח לדעת האם חומצה היאלרונית בשם וולקס היא מאושרת על ידי הfda והאם אתה חןשב שזה חומר שיכול להתאים להבלטת הסנטר? האם אתה מזריק את החומר הזה?

שלום רב, כן..ְהתכוונת לאחד מהסוגים של ג׳ובידרם שיש להם אישור אמריקאי. וכן ניתן להשתמש בחומצה היאלורונית כזו או אחרת להבלטת סנטר. אנחנו במרפאה משתמשים בכל חומצה היאלורונית שיש לה אישור לפי רצון המטופלות. כך שניתן להשתמש גם ב ג׳ובידרם volux . בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים