חידוש חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/03/2023 | 21:30 | מאת: שלי

לאחר כמה שנים שאני כבר מטופלת בפנים בחומצה היאלרונית (שקעים בלחיים, ומילוי סנטר) ותמיד אני מרוצה. האם נשארים שרידים של החומצה או שהיא נעלמת לגמרי? תוהה האם בשנים הבאות אוכל לבצע פחות הזרקות. תודה

שלום רב, בד״כ במצב שהוזרקו כמויות לאורך שנים של חומצה היאלורונית לאזור מסויים בגוף ההנחה היא ששרידים של החומר המוזרק יישאר ולא יתפרק. בכל מקרה, כדי לענות באופן אישי ממליץ לבצע בדיקת סונר מכוונת לאזורים שהוזרקו בשאלה של שאריות גוף זר. לחילופין ניתן לעבור גם בדיקת MRI. ולהגיע למרפאה עם הפיענוח של הרדיולוג. בברכה, ד״ר אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים