האם רבנס אאוטליין הזהב חומר בטוח לשפתיים?ולכמה זמן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/03/2023 | 00:43 | מאת: ליאן

הי לאחר המסה כוללת של סטילאג לארג שגרם לגושים ולא נספג במשך כמה שנים המסתי את כולו אחרי המסה עם תופעות לוואי אלרגיות כתוצאה מההמסה, לאחר חודש המתנה הזרקתי רבנס אאוטליין כמעט מזרק שלם ולא סיימתי את כולו לפני כחודש מהתוצאה אני לא מרוצה יש אי סימטריה והיו מעט גושים כנראה הזרקה לא נכונה עשיתי גלי רדיו חימום והצליחו עם מסאג להשטיח מעט את הגושים אני לא רוצה לעבור המסה חוזרת על כמות כזו קטנה של חומר בשפתיים רק בגלל גוש או 2 העליונה האם ניתן לתקן את האי סימטריה ואיזורים שחסר עוד חומר עם חומצה של גובידרם ולא עם רבנס אאוטליין וניתן לערבב בזמן כה קצר בין 2 חומצות שונות? או עליי לתקן את האי סימטריה לאחר שהגושים יחלפו אך ורק עם אותו חומצה שעשיתי מלכתחילה הרבנס אאוטליין הזהב והאם הרבנס תיספג לי בשפתיים ותרד עד כמה זמן? כי מהגושים שיצאו למעלה אני חוששת ששוב החומר יתגבש ויתקע לי למשך כמה שנים כמו הסטילאג לארג שהיה לי בעברי גם קראתי שברבנס רשום שיש סינטוז כימיקלי ששומר על החומר עם דרגת ניקיון גבוהה מזה אומר האם יש כימיקלים מזיקים לגוף מהמילה כימיקל קצת חששתי שלא יזיק לי כי רבנס לא מיוצר מהחי כמו סטילאג והשאר שאני מכירה כבר האם יש סכנה? .

שלום רב, ההבדלים בין כל החומצות ההיאלורוניות הקיימות בעולם הוא לא גדול. לכן תופעות שקורות בהזרקה כלשהיא עלולות לשוב ולהופיע גם בשימוש במזרקים מחברות אחרות. היכולת להימנע מתופעות הלוואי והצורך בתיקונים חוזרים נובע יותר ובשליטתו של הרופא המזריק, הנסיון שלו בהזרקות כאלו (לא חשוב האם הוא נהדר בניתוחי מוח או בניתוחי אף, לעומת זאת חשוב האם הוא מזריק חומצה היאלורונית לשפתיים) והטכניקה שהרופא מזריק בה. ממליץ לפנות לרופא האחרון שטיפל לביקורת שבועיים אחרי ההזרקה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים