חומצה הילרונית וטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/06/2022 | 14:51 | מאת: וורה

שלום ד"ר, כשעושים הזרקות של בוטוקס וחומצה הילרונית, במיקרה שלי אני מעוניינת בחומצה בקמט בין האף לפה ובצידי השפתיים האם אפשר אחרי חודש לבצע השתלת עצם ושתל או יש לחכות חודשיים ויותר היות והחומצה יכולה לזוז או חיידקים מטיפולי השיניים עלולים לחדור לחומצה? אשמח לדעת כמה זמן אחרי הזרקות ניתן יהיה לעבור טיפולי שיניים.(עקירה ביצעתי לפני חודש). תודה רבה🙏

שלום רב, אין קשר בין הטיפולים ואפשר לעבור אותם בכל סדר ובכל זמן שנוח. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים