בוטוקס בפעם הראשונה.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/03/2023 | 12:32 | מאת: לי

שלום אני לוקחת אומגה 3 במינוו מאוד גבוהה זה ויטמין,e ועוד כמה צמחי מרפא כמו כורכום ויטמינים שמדללי דם..אעשה בוטטקס פעם ראשונה. כמה זמן לפני בוטוקס עדיף להפסיק עם התוספים וכמה זמן לאחר בוטוקס אפשר להחזיר אותם סימן שאלה אין לי בעיה להפסיק אותם גם לחודש חודשיים. תודה רבה

שלום רב, השימוש ברעלן בוטוליניום הוא בטוח מאוד . התוספים והחומרים שאת נוטלת מעלים את הסכנה לשטף דם וחבורות בשילוב עם טיפול בהזרקות רעלן בוטוליניום. ניתן להשתמש ללא הפסקה בתוספים ולטפל אצל רופא שמכיר טכניקות להמנעות מחבורות. ניתן להפסיק את התוספים שמדללים את הדם אם לא נרשמו כהמלצה רפואית ל שלושה ימים לפני הטיפול ולחזור ולהשתמש למחרת הטיפול ובכך לעזור להימנע מחבורות. אין סכנה אחרת. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים