המסה מילוי עיניים מלפני שלוש שנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/08/2022 | 23:31 | מאת: שלו

שלום, לאחר מילוי שקעי עיניים שעברתי לפני 3 שנים היו לי בצקות ונפיחויות , לא יכולתי לאכול שום דבר עם מלח תקופה ארוכה. למרות ששיפר כהויות. כיום עדיין יש משהו שנראה כמו שקיות/בליטות מתחת לעיניים האם יש טעם לנסות להמיס שאריות או יכול להיות שזה כבר נזק בלתי הפיך..? תודה

שלום רב, לפי מחקרים קיים סיכוי סביר שנשאר באזור ההזרקה חומצה היאלורונית גם לאחר מספר שנים. כדי להיות בטוחה את יכולה לעבור בדיקת סונר של האזור בשאלה של אזור היפואקואי המתאים לחומר מילוי. לפי התשובה נדע האם כדאי לשקול המסה באזור. במקביל הייתי פונה לרופא המשפחה לבירור תפקודי כליות. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים