חומצת לומינרה בעצמות הלחיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/03/2023 | 19:42 | מאת: חמוצית

היי, עשיתי מזרק של 1.3MM של לומינרה באזור הלחיים לפני שבוע וכבר היום אני לא רואה את התוצאה יותר. ביום הראשון הייתי מרוצה דווקא. זה אחרי שלפני שנתיים הזריקו לי מזרק שלם של חומצת סטילאג' בלחיים ,שירד לאחר שבוע, ולאחר חצי שנה שוב פעם, ושוב ירד אחרי שבוע. מה קורה עם זה? :\ אני ממש רוצה שהתוצאה תישמר. אשמח לתובנות ממך... (עשיתי את הטיפולים בכמה מרפאות שונות)

שלום רב, ממליץ לעצמות הלחיים להשתמש בחומר שייתן הכי הרבה נפח לאורך זמן ולכן כדאי להשתמש ברדיאס. הרדיאס בעל אישור אמריקאי ומדובר בהזרקת סידן. למעשה, קלציום הידרוקסיאפטיט. הרדיאס הוא הראשון שקיבל אישור אמריקאי לשימוש כחומר מילוי עוד לפני כל החומצות ההיאלורוניות. המזרק מגיע בגודל 1.5 מל. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, ד״ר אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים