בוטוקס במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/06/2022 | 21:52 | מאת: אפרת

שלום ד"ר לאמא שלי יש מיופתיה שמורגשת בשרירי הירכיים וזרועות. היא שאלה את הנוירולוג אם מותר לה להזריק בוטוקס. הוא לא בקיא בזה.אם הולכים על התרחיש ההכי פסימי. מה למעשה עלול לקרות לה אם תזריק במצח? תודה

שלום רב, חסרים פרטים כדי להבין ממה סובלת אימך. כדאי להיפגש ליעוץ אישי במרפאה עם כל ההיסטוריה הרפואית הרלוונטית. בשימוש נכון רעלן בוטוליניום בטוח לשימוש ולכן יכול להתאים גם לאימך. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים