חומצה היאלרונית באף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/08/2022 | 19:08 | מאת: דנה

שלום רב ד ר, תהיתי האם ישנם דרכים אשר יוכלו לזרז את ספיגת החומצה ההילארונית באף. עשיתי לפני כ8 חודשים (חומצה בשם טאוסיאל) ואני חוששת לעשות המסה (רופא מייעץ ציין כי ישנה הזרקת יתר באזור מעל גשר האף). לייזר? דיקור? שמעתי שגם יש טיפות היאלורונידז שניתן למרוח על עור הפנים. מה דעתך? אלפי תודות.

שלום רב, כל חומצה היאלורונית .. גם של סיבל, ג׳ובידרם, אולטרה פוקוס, פרולן וכו ניתן להמיס בקלות אצל רופא. במידה וקיימת הזרקת יתר לא מחמיאה או לא רצויה כדאי להמיס חלק מהחומר. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים