מה ההבדל בין סטילאז' לבין מזרק סיטוסיאל

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/08/2022 | 21:53 | מאת: חנה

היי,עשיתי פיסול פנים ממזרק סיטוסיאל ,בהתחלה אמרו לי סטילאז' לבסוף שינו למזרק סיטוסיאל אחרי ששילמתי,אמרו לי שזה אותו הדבראבל היה לי קשה להאמין,כי ממה שידוע לי מזרק סטילאז' יותר יקר והשני זול . השאלה שלי מה ההבדל בניהם ,האם סטילאז' יותר טוב ויותר יקר או שאין הבדל בניהם ,כי שילמתי על 7 מזרקים והמחיר מאוד יקר. ובהתחלה שנתנו לי מחיר היה רשום שסיטוסיאל יותר זול,אני מרגישה שעקצו אותי פשוט,כי זאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה. אשמח לתשובה,תודה.

שלום רב, חסרים פרטים רבים בתאור כמו כמות המזרקים, האזורים שטופלו, עלות המזרקים וכו׳ בכל מקרה, אין במזרקים המוזכרים דבר או חצי דבר שמייחד אותם ממזרקים אחרים שנמצאים בשימוש. מזרקים כמו ג׳ובידרם, סיבל, רסטילן, רדיאס ועוד. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה עם הפרטים החסרים. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים