חומצה היאלרונית לאחר סיליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/11/2022 | 01:41 | מאת: לי

היי לפני ארבע וחצי שנים הזרקתי סילקון לשפתיים אצל ד״ר קליין בשתי פעימות אני מעריכה שבכל פעימה הוזרק פחות מחצי מזרק אני לא סיימתי את התהליך ואין שום שינוי בשפתיים.. רציתי לדעת אם אני יכולה להזריק חומצה היאלרונית על השפתיים אם כן מה הסיכונים שכרוכים ? האם יש דברים שצריך להקפיד עליהם לפני שמבצעים הזרקה של חומצה על סיליקון (לדוגמא כל רופא יכול או רק מתמחה ? לוודא על סןג החומר או על סוג המזרק או על הדרך של ההזרקה וכו׳)

03/11/2022 | 01:51 | מאת: לי

מדוע יש רופאים שלא מוכנים להזריק חומצה על סיליקון ?

שלום רב, הזרקת סיליקון אסורה! מאחר וכבר הוזרקת סיליקון בעבר וכידוע לך מדובר בחומר שאינו מתפרק. נקרא קבוע ברפואה. ישנם רופאים שחוששים מתגובות ותופעות לוואי לא רצויות שתתרחשנה בכל מגע באיזור הסיליקון. תאורטית, הסיליקון נשאר קבוע ותמיד יכול לגרום לתופעות לא רצויות. גם אם לא מזריקים יותר אף פעם. אני מאמין שאת מבינה את הנושא ולכן יכולה להסכים מדעת להזרקת חומצה היאלורונית גם באיזור בו הוזרק סיליקון בעבר. אשמח להיפגש במרפאה ליעוץ. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים