לייזר פוטונה- התייעצות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/07/2022 | 06:49 | מאת: שאלה- פוטונה לייזר

היי, לייזר פוטונה יכול להסיר את הקפלים בעפעף העליון? (הצערת עפעפיים) האם היית ממליץ על הטיפול הזה או על ניתוח להצערת העור? מדובר על בת 30, התחלה של צבירת עור באזור. עור דק-'צהוב', מעורב באזור הטי שמנוני אבל ביתר האזורים רגיל/יבש. באיכות טובה (מטפחת אותו ושומרת על לחות) תודה רבה

שלום רב, לייזר מסוגים שונים המבוצע עי רופאים שונים דורש התאמה למטופל באופן אישי כמו כל טיפול אחר. שילוב טכנולוגיות שונות והזרקות יכולים למקסם את התוצאה השמרנית שניתן להשיג ובהחלט לדחות צורך בניתוח. לעיתים, אין מנוס ורק ניתוח מתאים למצב ולדרישות לתוצאות. ישנם אפילו מקרים בהם נדרש תיקון בגבה ולאו דווקא בעפעף כדי להשיג תוצאות בעפעפיים. בקיצור, צריכים להיפגש במרפאה ליעוץ כדי לענות על שאלות כאלה של האם לייזר כזה או אחר יכול להשיג תוצאות מספקות בעפעפיים. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים