הזרקה בסנטר חומר הרמוניקה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/11/2022 | 11:56 | מאת: יונה

האם אתה ממליץ על חומר הזרקה הרמוניקה? (הזרקה להדגשת הסנטר) והאם הוא בטוח תןדה!

שלום רב, הרמוניקה הוא מזרק שמשלב חומצה היאלורונית עם קלציום הידרוקסיאפטיט. קיימים מזרקים איכותיים בהרבה שנחקרו יותר זמן ויותר פעמים ולכן מבחינת הבטיחות וצפי התוצאות יותר מובטח. לדוגמא: רדיאס הוא מזרק קלציום הידרוקסיאפטיט שנחקר הכי הרבה זמן וקיבל אישור בארה״ב לפני כל מזרק חומצה היאלורונית בעולם. אישור fda אמריקאי נחשב לסמכות עולמית עליה נשען גם משרד הבריאות שלנו בהחלטות לאישור חומר להזרקה. בקיצור, המזרק עליו שאלת אפשרי לשימוש אך בהחלט יש חלופות טובות יותר עליהן אני ממליץ כמו רדיאס. בברכ, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

15/03/2023 | 20:21 | מאת: קט

האם מותר רדיאס לחולי סקלרודרמה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים