אשמח למענה 🙏

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/04/2023 | 23:20 | מאת: לינוי

רציתי לשאול בבקשה מה ההבדל בין טיפול ערפד לעור הפנים לבין טיפול מזותרפיה לעור הפנים? והאם שניהם יכולים להחליק קמטוטים קטנים כמו שבוטוקס וחומצה הילוראנית ?

שלום רב, טיפול מזותרפיה הוא בהגדרה טיפול לעור כך שאיננו מכוון עמוק יותר מ 1-2 מ״מ. אחד מסוגי המזותרפיה הינו טיפול ערפד בו נעשה שימוש בחלק מהדם שלך. הטיפולים היעילים והמיטיבים משלבים בין סוגי טיפול שונים. בניגוד לחומצה היאלורונית שנועדה להשיב נפחים אבודים ומגיעה בצורה סמיכה 20-26 מ״ג ל 1 מ״ל. בטיפול מזותרפיה ניתן להשתמש בחומצה היאלורונית דלילה. טיפול עם רעלן בוטוליניום הוא טיפול שונה במנגנון הפעולה ונועד להחליש שרירים בדכ לתקופה קצובה. כאמור, שילובים שונים מבטיחים תוצאות ארוכות טווח יותר ויעילות יותר. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים